10-02-2018

Team Hamer met 2 trucks naar de MDC: Like father, like son!

De deelname aan de Morocco Desert Challenge 2017 is het Hamer Rally team zo goed bevallen dat ze besloten hebben om in april 2018 ook aan de 10de editie van deze monsterrally deel te nemen. ‘Bij de MDC staat avontuur en plezier voorop. Nu Gert’s rally de tweede grootste ter wereld is geworden, willen wij hem voor geen goud willen missen,’ aldus teamcaptain Fons Jans.

Dit jaar zal het Hamer team voor het eerst met twee racetrucks aan de start verschijnen. Naast vader Fons zal zoon Lars dit jaar de tweede truck besturen. Een heel leuk vader-zoon uitje: ‘Lars liep altijd al tussen de rallywagens door en zag hoe wij druk waren om alles klaar te maken voor een rally. Dat vond hij altijd al reuze interessant. Daarnaast heeft hij zelf een voorliefde voor vrachtwagens ,dus dan is 1+1 2 en moet er alleen nog een moment uitgekozen worden wanneer zijn eerste rally gereden gaat worden. Dit jaar bestaat ons bedrijf (Hamer) 80 jaar, dus dat leek ons wel reden voor een feestje. We hebben besloten dat te vieren door met zijn tweeën aan de start te verschijnen’ aldus Fons. Voor Fons is er een rallytruck overgenomen van goede vriend Fried van de Laar. Lars zal in de oude rallytruck van zijn vader aan de start verschijnen. Hij zal worden bijgestaan door de ervaren navigator Serge Bruynkens, die tevens werkzaam is bij Hamer België.

Op dit moment is het team in Apeldoorn druk bezig met de voorbereidingen. Het is een enthousiast team dat op de woensdagavonden en zaterdagen bezig is om de voertuigen rally klaar te maken. Tijdens de rally krijgen ze nog versterking van een andere avonturier die zijn grenzen al verkend heeft. Later deze maand zal bekend worden gemaakt wie dat gaat zijn!

Don't limit your challenges. Challenge your limits.